Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
    Ако беше и със 100км/ч,щеше да избиеш рибата
    В квартала по малките улички нямаше как, иначе ми мина през ума
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
      От личните ми наблюдения избягвай бензина на Лукойл! Откакто го замених с Шел белисимата се чувства по-добре!
      Shell не са ли на френчайз, зависи на какъв контрагент попаднеш? Още нещо, това може ли да стане от някакво запушване по пътя на бензина и има ли подходящи добавки за чистене? На мене много ми хвалеха точно определена Лукойл бензиностанция, затова оттам наливах досега .

Comment

• Първоначално публикувано от openfire Покажи съобщение
        Shell не са ли на френчайз, зависи на какъв контрагент попаднеш? Още нещо, това може ли да стане от някакво запушване по пътя на бензина и има ли подходящи добавки за чистене? На мене много ми хвалеха точно определена Лукойл бензиностанция, затова оттам наливах досега .
        Не знам, ще разпитам като отида да заредя пак и ще разбера за какво става дума, но последните пъти като сипвах лукойл колата не искаше да върви изобщо и всяка сутрин глъхнеше като я запаля, а сега не е глъхнала от 1 месец почти.
        www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Първоначално публикувано от openfire Покажи съобщение
          С повечето добавки се чисти само и единствено резервоара и всичките боклуци се качват по системата.Има и качествени но аз не ползвам и не мога да ти дам съвет каква марка да употребиш.Но съветът ми е да се откажеш от идеята с добавките.
          sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Привет на всички.
            Колеги има нещо което ме гложди:
            защо не виждам 156-ца 2.4ЖТД с вътрешен и външен фейслифт,дето да нее комби,дори в немското мобиле няма...
            да питам и още нещо- мотора 1.9 мулти джет сполучлив лие като предните ЖТД-та или е по трошляк.
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Бе и аз така се чудя,що няма GT-2.4...ма при мене отговора е ясен
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Дон Пепоне, явно талянците са взели антикризисни мерки и са намалили цилиндрите с един брой, това в кръга на шегата.
                Иначе за това дали единия мотор от другия е по-трошляк- не мога да кажа. За мен 19 с 16 клапана е златната среда между 1,9 с 8 клапана и 2,4.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                  За мен 19 с 16 клапана е златната среда между 1,9 с 8 клапана и 2,4.
                  156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                  147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                  159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                    Привет на всички.
                    защо не виждам 156-ца 2.4ЖТД с вътрешен и външен фейслифт,дето да нее комби,дори в немското мобиле няма...
                    да питам и още нещо- мотора 1.9 мулти джет сполучлив лие като предните ЖТД-та или е по трошляк.
                    Виж в аутоскаут24, там има около 20 екземпляра седан с 2.4 мжет!
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
                    Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

Привет на всички.
                      Мултиджета е сполучлив, само че дебитомера за него струва 540 кинта

В последните години на производството на модела, реализираните на пазара вагони са доста повече от седаните - хем са по-практични, хем са по-красиви.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Това за дебитомера го гледах и аз
                        А за това дали "вагоните" са по красиви си е лично виждане,а за комби имат кофти багажник,това от опит го знам
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

за комби имат кофти багажник,това от опит го знам
                          Предостатъчен е, това ти го казвам от 5 годишен опит.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Здравейте .. Нов съм и във форума и с алфите .. преди 3 дни си закупих първия автомобил - Алфа 156 1.6 ТС .. иключително доволен съм за сега , да не кажа влюбен в колата Въпроса ми е дали мога да сложа нормална газова уредба или трябва някаква по-специялна ? И също искам да попитам за пепелника предния , само цялостно ли мога да го вадя или отделно малкото пепелниче без запалката? Мерси предварително!
                            Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V

Comment

• Колега на 16в туин спарк, е препоръчително да не кажа задължително поставянето на Газов Инжекцион, а не на обикновена газова.
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Разбрах го това .. Какви цени вървят по-малките бутилки?
                                Alfa Romeo 156 1.6 TS 16V

Comment

Working...
                                X